Leder

Genåbningens glæde

Adm. Direktør
Mobil: 29490349
E-mail: jaw@velas.dk

I mere end et år har vi alle kæmpet sammen imod Coronaen, der har lagt sig som en dyne på vores hverdag. Personligt, på arbejdet og ikke mindst i sociale sammenhænge har Corona-pandemien dikteret, hvordan man har kunnet gebærde sig. 

Heldigvis er den tid – forhåbentlig – snart ovre. 

Genåbningen af det danske samfund er i fuld gang, og måned for måned har vi fået mulighed for at komme tilbage til det liv, vi havde engang. 

Det gør sig ikke mindst gældende i Velas, hvor vi er tilbage for fuld kraft og igen kan mødes med kunder og samarbejdspartnere, næsten som vi kunne det før pandemien. 

Det har været en anelse mere besværligt under pandemien, men det er alligevel lykkedes. Og netop det fysiske møde mellem konsulent og landmand er en forudsætning for, at vi som rådgivningsvirksomhed kan yde det, vi er sat i verden for – netop rådgivning. 

Vi skal ikke bare servicere, udfærdige regnskaber og udfylde EU-ansøgninger, men vi skal finde frem til lige præcis de håndtag, der løfter bundlinjen på den enkelte bedrift. 

Men det fysiske møde er mere end bare den faglige rådgivning mellem konsulenter og kunde. Det er også sociale og faglige arrangementer, hvor landmænd og konsulenter mødes en hel dag for at drøfte den nyeste viden, se de fremmeste teknikker og ikke mindst dele røverhistorier over et glas. 

Jeg taler naturligvis om vores store træf, der hvert år samler hundredvis af deltagere fra nær og fjern. 

Fredag den 11. juni afholder vi Økotræf, der i år har fokus på grovfoder. Økotræf er landets største træf for økologer, hvor et hav af udstillere kommer og viser deres nye sortimenter og produkter, og hvor testforsøg vil klæde alle på til den kommende planlægning. 

Ugen efter afholder vi den 17. juni Plantetræf, som i år bliver noget helt særligt. Her bliver der stillet skarpt på ukrudt og planteværn, etablering og gødskning og ikke mindst præcisionsjordbrug. 

Det er to hele dage, hvor en lang række konsulenter står klar til at hjælpe jer med råd og gode diskussioner. Jeg er sikker på, at det bliver nogle meget gode dage.  

I er hermed alle inviteret – husk bare tilmelding på hjemmesiden. 

Vel mødt.